Bloggstart!

Hej!

Har tänkt på det här såå länge! Att det vore bra med en blogg… Inte minst för att ha alla recept sparade på ett ställe. Så nu provar jag så får jag se hur det känns helt enkelt! Igår var vi bortbjudna på middag hos goda vänner. Jag älskar ju att ha middag själv hemma, fixa och planera, duka och göra fint. Går igång på det helt och hållet. Men det är sån lyx att få komma hem till någon annan och sätta sig vid dukat bord och bli serverad god mat. Och ännu bättre när sällskapet är så där härligt avslappnat och barnen fungerar så bra ihop att man knappt märker av dom!

Först blev vi bjudna på lite plock och bubbel.

Sen blev vi serverade grillad entrecote, örtgratinerat mos med en paprika och vitlökssås.

Och som avslutning, lakrits och hallonpannacotta. Lite spel hann vi med också innan vi åkte hem. En toppenkväll helt enkelt!

Nu kör vi en soft söndag här hemma som varvas med lite hemmafix och simskola för storasyster. Imorgon blir det dygnspass på jobbet. På återseende!

Prenumerera
Notis om
guest
2 Kommentarer
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
JennysRumochSpis
4 år sedan

Tack Karin!! Har tänkt på det i flera år som sagt, allra mest för att ha en receptbank. Och idag är allting så mycket lättare när det finns färdiga mallar och det bara att börja från mobilen, toppen för en som mig! 😜👍👏😘

karikulla
karikulla
4 år sedan

Vad roligt Jenny!!! Jag tycker det är superkul att blogga, man får liksom leva ut drömmen lite, ha ha! Tror det kommer passa dig bra.Välkommen till bloggvärlden!

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x