Fisk i ugn med gräddsås och bacon

0 röster

Vilken dag, inte fått något gjort men ändå massor. Suttit i telefon med sjukvård, folktandvård, sjukgymnast, dans m.m. Mailat fram och tillbaka, bokat möten. Terminsstart och uppstart med både jobb, skola, förskola och aktiviteter. Daga och hennes kommande undersökningar. Hennes mående. Det är mycket i mitt huvud nu kan jag lova. Fullt.

Men nu tänkte jag dela med mig av receptet på vår middag igår. Lade ut på min instastories och fick frågan om receptet. Jättekul när ni frågar! En riktigt god fiskrätt som alla i vår familj gillade.

Du behöver till 4 portioner:

600 gram torskfilé
3 dl vispgrädde (jag hade matgrädde)
1 paket bacon
3 msk chilisås
1/2 dl hackad dill
1 msk pressad citron
Salt och peppar

Sätt ugnen på 200 grader.

Skiva fiskfilén och lägg i en ugnsfast form. Salta och peppra efter tycke och smak. Strö över dillen.

Blanda grädde, chilisås och citronsaft i en bunke. Slå det över fisken.

Ställ in i ugnen ca 20 min på 200 grader.

Under tiden tärnar du baconet och steker i pannan. Låt rinna av lite på hushållspapper.
Strö över fisken när den är klar.

Servera med pressad potatis och en god sallad.

Recept från Smaskelismaskens, en blogg med grymt mycket gott!

Ha en trevlig kväll!

Prenumerera
Notis om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x