Kyckling i krämig tomatsås med parmesan

0 röster

Hej!

Fredag och ledig helg!
Eller ledig och ledig, har en del fix och förberedelser med företaget men styr den tiden själv, skönt!
Och Elin har dansshow med Miranda både lördag och söndag på Mora Gymnasium. Rekommenderar att gå dit och kolla på alla duktiga elever på Kulturskolan, finns en del biljetter kvar och showerna brukar vara mycket uppskattade! 

Elin kom hem igår med ett väldigt ont knä som var svullet, blått och hon skrek och grät när hon skulle böja det. Fick bli en tur till doktorn som ordinerade alvedon och vila.
Hoppas verkligen hon kan dansa i helgen.
Imorse var hon iaf bättre. Hon har en del problem med sitt ena knä från och till och var till en sjukgymnast med det ett antal ggr i höstas. 

Nu till ett gott middagstips!
Och enkelt och snabbt som vi gillar när man har mindre tid och ork på fredagseftermiddagen.
Om vi inte äter tacos eller pizza på fredagskvällarna så blir det ofta en god pasta.
Älskar tomatsås och den här krämiga med parmesan och kyckling är så god. Om du vill kan du göra en egen men om du vill att det ska gå snabbt och enkelt så köper du den färdiga från Barilla. Jättegod den med.

Du behöver:

4 kycklingfiléer
Smör att steka i
1 liten gul lök
2 vitlöksklyftor
400g classico italiensk pastasås från Barilla
1 1/2 dl vispgrädde
1 tsk italiensk salladskrydda
Salt
Svartpeppar
1/2 dl + 1 dl finriven parmesanost
Spagetti

Gör så här:


Salta och peppra kycklingfiléerna och stek dem i lite smör i en stekpanna några minuter på varje sida tills de fått en fin färg.
Ta upp dem ur stekpannan.

Hacka lök och vitlök och bryn det i lite smör i stekpannan. Tillsätt tomatsåsen, vispgrädden och salladskryddan. Smaka av med lite salt och svartpeppar. 

Lägg tillbaka kycklingen i såsen och låt den koka lätt tills kycklingen är genomstekt. 

Tillsätt sedan 1/2 dl parmesanost i såsen och rör om. Den resterande parmesanosten fördelar du på kycklingfiléerna. 

Servera med nykokt spagetti, lite extra nyriven parmesan och vitlöksbröd.

Smaklig måltid!

”Recept från Victorias Provkök”

Ha en fin fredag!

Prenumerera
Notis om
guest
10 Kommentarer
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
JennysRumochSpis
2 år sedan

Tack snälla! Såå gott! 😘💕😀

JennysRumochSpis
2 år sedan

Tack,såå gott!! 😘🙏🏻💕

JennysRumochSpis
2 år sedan

Tack! Mozzarella är ju också såå gott! Jag jobbar med mitt homestylingföretag! 😀👍🏻😘💕

JennysRumochSpis
2 år sedan

😀 Tack snälla!! 🙏🏻😘💕

JennysRumochSpis
2 år sedan

Tack visst gör det! Supergott! 😀🙏🏻😘

pernillakarins
2 år sedan

men å så gott det ser ut

Isabellehamrin
2 år sedan

Men guuuud så gott det där såg ut att vara!!

MayaJuuti
2 år sedan

åh det ser ju sååå gott it. nu blir ju jag hungrig mitt i natten!! jättefin blogg!🌸👌🏽

Vägentillfriheten
2 år sedan

Men så gott det ser ut!!😍

Helen
Helen
2 år sedan

åhh så gott! såg liknande recept fast med mozzarella:)) hoppas dun helg varit bra. vad är det för företag du jobbar? kram

10
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x