Krämig pasta med lövbiff och gorgonzola

0 röster

Hej!

Kommer här med ett supergott och snabbt tips så här på Mors Dag. Den här pastan lagar du på en halvtimme!

Du behöver till 4-5 portioner:

Tagliatelle eller spaghetti

400 g lövbiff

200 g färska champinjoner

1 stor rödlök

150 g gorgonzola (mer eller mindre beroende på hur mycket smak du vill ha)

4 dl grädde

I buljongtärning (grönsak eller kött)

Smör att steka i

Salt, svartpeppar

Persilja

Gör så här:

Koka pastan al dente.

Skiva champinjoner, klyfta rödlöken i stora klyftor, strimla lövbiffen.

Stek på de skivade champinjonerna och lägg åt sidan.

Stek lövbiffen, salta och peppra. Lägg i rödlöken och låt den steka med på slutet. Lägg i champinjonerna.

Häll på grädden, i med buljongtärningen, smula ner gorgonzolan.

Låt puttra ihop tills osten smält och allt blivit riktigt krämigt.

Häll i pastan och blanda ihop.

Strössla över färsk persilja.

Servera med en god sallad eller som jag, mozzarella och tomater samt sparris.

Smaklig spis!

”Tack till min instavän fruengberg för det goda receptet”

Vill du ha tips på en enkel och snabb dessert så tipsar jag om den här magiska koladrömmen!

Recept härHa en härlig söndag!

Prenumerera
Notis om
guest
1 Kommentar
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
trackback
3 månader sedan

[…] Magiskt god krämig pasta med lövbiff och gorgonzola. Recept här […]

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x