Sommartårta

I samarbete med Kökets kurser

Hej!

En riktigt god gräddtårta med jordgubbar är svårslaget som sommarfika tycker jag. Och den här som jag bakat i samarbete med Tea Malmegårds tårtkurs är en riktig klassiker med många namn. Pinocchiotårta, herrgårstårta m.m. Sockerkaksbotten med maräng blir som två tårtor i en. Fylld och toppad med krämig grädde och jordgubbar. Och mandelflarn!Förstår varför den är så populär.

Teas tårtkurs , som jag rekommenderar den! Att få lära sig och inspireras av ett riktigt proffs känns lyxigt. Det bästa är att man har kursen alltid, bara att öppna datorn eller telefonen och logga in närsomhelst. Där finns recept, steg för steg videos på olika slags bottnar, fyllningar, dekorationer m.m. Nu får du 100 kr rabatt på kursen med koden JENNY100. Gäller till 31/8-2019.

Hela 9 lektioner, både enklare och mer avancerade, massa recept och fylld med tips från Tea som är grym på att lära ut.

Sommartårtan är en av gräddtårtorna i kursen. Vanligtvis så bakas den här godingen i en långpanna, delas på mitten och läggs på varandra. Jag bakade min efter receptet men använde två springformar istället.

Mums, en riktig favorittårta!

Och så kul att baka tårtor i alla dess former!

Passa på att köpa kursen nu med min rabattkod JENNY100 om du vill lära dig baka tårtor som en konditor. Eller varför inte ge bort i present till någon.

Prenumerera
Notis om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x