Happy Halloween!

Boo!

Ledig dag hemma med mina tjejer plus Halloween. Hos oss betyder det bakning och fika. Jag brukar alltid vilja göra någon passande tårta men fick inse min begränsning i år. Har inte hunnit… Vi bakade ploppfyllda döskallar, recept här. Men lade till svart kakao i receptet. Och så bakade vi chokladmuffins efter det här receptet men dekorerade annorlunda.

Vi satte först igång med smeten till döskallarna. Sen åt tjejerna smeten som var kvar tills dom var alldeles svarta av kakaon runt munnen, samt armarna och fingrarna 👻

Till lunch gjorde jag avhuggna fingrar (halva grillkorvar med mandelspån som naglar) och maskar… ser frestande ut va?! 😝 Använde svart pastafärg till spaghettin.

Sen var det dags att baka chokladmuffinsen.

Som vi dekorerade med fladdermus-caketoppers och halloweenströssel. Syns dåligt men det är små häxhattar och fladdermöss i strösslet.

Jag älskar det här gulliga rosa Halloweentemat som kontrast till det andra vanliga.

Om ni undrar över inköpsställen eller har några andra frågor är det enklast att ställa dom på mitt Instagram. Har märkt att det inte är helt enkelt att kommentera på bloggen. Heter Jennys RumochSpis på Instagram också.

Hur gullig etikett att sätta på flaskan 👻😍

Och dödskallarna blev så coola!

En mysig dag! Nu återstår att ta reda på röran i köket, den är inte nådig…

Ha en fortsatt fin Halloween!

Prenumerera
Notis om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x