Baileys strawberry milkshake

2 röster

Hej fredag!

Ett smarrigt drink/dessert/milkshaketips kommer här. När jag såg att Baileys kommit med en limited edition i jordgubbssmak, Baileys Strawberry & Cream, fick jag lov att beställa ett par flaskor. Kunde riktigt förnimma den goda jordgubbssmaken. Blev sen lite besviken ska jag erkänna. God ja, men den hade gärna fått smaka mer jordgubb i mitt tycke. Att blanda den rosa Baileysen med jordgubbar, glass m.m. och göra milkshake är ju däremot succé. Jag har gjort det med choklad tidigare, klicka här, så gott.

Du behöver till 2 stora glas:

1 dl Baileys Strawberry & Cream

2 dl mjölk

4 dl vaniljglass

Ett gäng färska jordgubbar, jag hade ca 8 st

(Jag hade lite krossad is i med, kan uteslutas)

Garnering:

Ta det du gillar och har hemma…

Jag hade:

Slät jordgubbssylt, jag hade squezzy

Vispad grädde

Jordgubbe

Strössel

Gör så här:

Häll lite sylt i botten på glasen, dra upp sylten lite som smalare ränder på några ställen. Ställ glasen i frysen en liten stund.

Mixa Baileys, mjölk, glass, jordgubbar och is i en mixer/blender. Häll upp direkt i de kalla glasen.

Garnera och servera på direkten.

Gjorde varsin till barnen med, bara uteslöt Baileysen.

Wow! Mamma, fattar du hur god den här är?!

Barnen tyckte dom var som Lyxshaken på Max, favorit hos dom.

Ha en fin helg!

Kram//Jenny

Prenumerera
Notis om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x